Tachograaf keuring

Een tachograaf is erg belangrijk in uw bestelbus, bus of vrachtwagen, en deze moet u dan ook regelmatig onderwerpen aan een keuring. Dit wordt gewoonlijk gedaan tijdens de APK keuring van uw voertuig. Hiervoor kunt u terecht bij Neutraal APK-station Van Rijssel. Wij zijn een onafhankelijk en betrouwbaar APK-station. Wij zijn geen garage en verkopen ook geen auto-onderdelen. Wij hebben dan ook geen baat bij reparaties of het onterecht afkeuren van uw voertuig. Ook voor de keuring na de eventuele reparatie van uw tachograaf kunt u bij ons terecht.

Tachograaf keuring of reparatie: klaar terwijl u wacht

Naast dat u bij ons terecht kunt voor een onafhankelijke keuring, voor of na de reparatie van uw tachograaf, bieden wij u ook een snelle en klantvriendelijke service. Wij hebben namelijk meerdere keuringsstraten en wij keuren uw voertuig terwijl u wacht! Wij schenken graag een heerlijke kop koffie voor u in.

Familiebedrijf

Voertuigen lager dan 2 meter 80 en lichter dan 3500 kilogram mogen zonder afspraak naar ons APK-station komen voor een keuring. Wilt u echter graag uw tachograaf door ons laten onderwerpen aan een keuring, dan moet u hiervoor een afspraak maken. Blijkt na keuring dat uw tachograaf onderworpen moet worden aan een reparatie, dan kunt u hiervoor wel bij ons terecht!

Wel zo prettig! Om een afspraak te maken voor de keuring van uw tachograaf kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens