0499 - 37 37 57

APK keuring bedrijfswagens

U kunt een APK keuring voor bedrijfswagens laten uitvoeren door Neutraal APK-station Van Rijssel. Wij keuren altijd neutraal en onafhankelijk omdat wij er geen belang bij hebben als er iets gerepareerd of vervangen moet worden. Als keuringsstation zijn wij namelijk geen garage, en daarom voeren wij ook geen reparaties uit en verkopen wij geen onderdelen voor de auto.

Een APK keuring voor bedrijfswagens laten uitvoeren

Neutraal APK-station Van Rijssel kan voor u een APK keuring voor bedrijfswagens uitvoeren. Dit doen wij in een aparte hal, waar ruimte is om zowel bedrijfswagens als aanhangers en opleggers te keuren en om tachograaf ijkingen te laten plaatsvinden. Daarnaast beschikken wij over 3 eigen keuringsstraten, waar er ruimte is voor personenauto’s, caravans en bestelbussen. Deze kunnen wij zonder afspraak voor u keuren. Een lamp vervangen of nieuwe ruitenwissers plaatsen, vallen bij ons niet onder het kopje reparatie; voor ons is dit een service naar onze klanten toe.

Meer weten

Indien u gebruik wilt maken van de diensten van Neutraal APK-station Van Rijssel en een APK keuring voor bedrijfswagens wilt laten uitvoeren, kunt u een afspraak met ons maken. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0499 – 37 37 57. Op onze website vindt u de tarieven en daar zijn ook onze openingstijden te vinden.

Waarom onze APK-keuring?

R

Neutrale APK-keuringen

APK-station Van Rijssel is geen garage, geen reparaties en verkopen geen auto-onderdelen. Daarom is dit keuringstation met recht een neutrale APK-partner als het op APK-keuringen aankomt.

R

Klaar terwijl u wacht

De keuring is klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar.

R

Geen afspraak nodig!

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 2.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak.

Ook interessant:

APK-keuring is bij ons neutraal!

Over onze APK-keuring

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 1.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak. Verder is er een aparte hal voor bedrijfswagens, opleggers en aanhangers boven de 3.500 kg waarin APK-keuringen en tachograaf ijkingen plaatsvinden. Hier kunt u terecht op afspraak. Kleine reparatie’s zoals een lampje of een ruitenwisser vervangen etc. wordt hier als service uitgevoerd.

Boek

Vraag een APK-keuring aan

 

APKvanrijssel

logo-apk

Hornbach

header_hornbach_logo_nl