APK keuring Oirschot

Kom langs bij Neutraal APK-station Van Rijssel voor een onafhankelijke APK keuring in de omgeving van Oirschot. Wij gaan altijd neutraal en onafhankelijk te werk, omdat wij zelf geen auto onderdelen verkopen of reparaties uitvoeren. Wij hebben er dus totaal geen baat bij als er iets aan uw auto gerepareerd moet worden.

De beste APK keuring in de omgeving van Oirschot

Neutraal APK-station Van Rijssel is gevestigd in Best. Wij beschikken over drie eigen keuringsstraten, waar wij voor u een APK keuring in de omgeving van Oirschot kunnen uitvoeren. Met kleinere auto’s zoals een personenwagen, bestelbus of caravan kunt u bij ons zonder afspraak terecht. Bij de volgende voertuigen is het wel van belang dat u een afspraak maakt:

  • Bedrijfswagens
  • Opleggers
  • Aanhangers

Wij voeren de APK-keuringen en tachograaf ijkingen voor grote voertuigen namelijk uit in een aparte hal. Naast neutraliteit vinden wij ook onze klantvriendelijkheid zeer belangrijk.

Klantvriendelijk

Op de website van Neutraal APK-station Van Rijssel vindt u onze openingstijden zodat u nooit voor een dichte deur komt te staan. Wilt u graag en APK-keuring in de omgeving van Oirschot door ons laten uitvoeren, kom dan bij ons langs of maak een afspraak. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens