Auto keuren Eindhoven

Neutraal APK-station Van Rijssel kan uw auto keuren in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn gevestigd in Best. Hier hebben wij de beschikking over drie eigen keuringsstraten waar wij keuringen uitvoeren bij personenauto’s, caravans en bestelbusjes. Dit is allemaal mogelijk zonder van te voren een afspraak te maken.

Laat uw auto keuren in de omgeving van Eindhoven

Bij Neutraal APK-station Van Rijssel kunt u uw auto laten keuren in de omgeving van Eindhoven. Onze naam geeft al aan dat wij bij alle keuringen een neutrale en onafhankelijke houding hebben. Als keuringsstation zijn wij geen autogarage. Wij verkopen dus geen auto onderdelen en voeren ook geen reparaties uit. Hierdoor hebben wij er helemaal geen baat bij als er iets gerepareerd of vervangen moet worden. Behalve keuringsstraten, hebben wij ook een aparte hal voor zwaardere voertuigen, zoals bedrijfswagens, aanhangers en opleggers. Wij voeren hier zowel keuringen als tachograaf ijkingen voor uit.

Locatie op een paar minuten van Eindhoven

Wilt u graag uw auto laten keuren in de omgeving van Eindhoven door Neutraal APK-station van Rijssel? Kom dan bij ons langs. U kunt zonder afspraak bij ons terecht. U dient er wel voor te zorgen dat u maximaal 30 minuten voor sluitingstijd bij ons bent. U vindt de openingstijden op onze website en daar staan ook onze tarieven. Voor vragen kunt u ons bellen: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens