APK bedrijfswagens Eindhoven

Een APK voor bedrijfswagens in de omgeving van Eindhoven kunt u laten uitvoeren bij Neutraal APK-station Van Rijssel. Wij keuren onafhankelijk en neutraal, omdat wij gaan baat hebben bij repareren. Wij zijn namelijk geen garage, waardoor wij geen reparaties uitvoeren of onderdelen voor de auto verkopen.

Een APK voor bedrijfswagens in de omgeving van Eindhoven laten uitvoeren

Bij Neutraal APK-station Van Rijssel is het mogelijk een APK voor bedrijfswagens in de omgeving van Eindhoven te laten uitvoeren. Wij beschikken over een aparte hal waar wij alle ruimte hebben om aanhangers, opleggers en bedrijfswagens te keuren. Ook tachograaf ijkingen kunnen wij desgewenst uitvoeren. Voor de normale personenauto’s, bestelbusjes en caravans, hebben wij drie aparte keuringsstraten, waar wij de keuringen zonder afspraak uitvoeren. Mocht er een lampje vervangen moeten worden, of zijn de ruitenwissers versleten? Het vervangen hiervan bestempelen wij als service aan de klant, dus dat regelen wij voor u.

Meer weten over keuring van bedrijfswagens

Maak een afspraak bij Neutraal APK-Station Van Rijssel als u een APK voor bedrijfswagens in de omgeving van Eindhoven wilt laten uitvoeren. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer: 0499 – 37 37 57. Onze ruime openingstijden kunt u vinden op onze website, en daar kunt u overigens ook meer lezen over de tarieven die wij hanteren.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens