APK diesel Eindhoven

Voor de APK van uw diesel auto gaat u natuurlijk naar Neutraal APK-station Van Rijssel, nabij Eindhoven. Tenminste, dat doet u als u graag wil dat uw auto volledig neutraal en volgens de richtlijnen van het RDW gekeurd wordt. Wij zijn namelijk een neutraal APK-station, geen garage. Wij hebben dus geen enkel baat bij reparaties. Zo weet u zeker dat er geen onnodige reparaties aan uw auto gedaan worden, en u dus ook niet voor extra onverwachte kosten komt te staan.

Neutrale APK keuring van uw diesel auto in de omgeving van Eindhoven

U wil natuurlijk dat uw diesel auto neutraal en volledig objectief gekeurd wordt in de omgeving van Eindhoven. U weet inmiddels al dat u daarvoor het best terecht kunt bij Neutraal APK-station Van Rijssel. Maar ook voor een snelle en klantvriendelijke service kunt u bij ons terecht. U hoeft bij ons namelijk geen afspraak te maken. Tijdens onze ruime openingstijden kunt u direct binnenrijden. Met meerdere keuringsstraten zorgen wij er namelijk voor dat u nooit lang hoeft te wachten. Wij schenken een kopje koffie voor u in, en uw auto is klaar terwijl u wacht!

Gratis herkeuring

Mocht uw diesel auto na de APK keuring bij ons nabij Eindhoven afgekeurd worden, dan kunt u deze elders laten repareren. U kunt dan vervolgens, binnen 14 dagen, bij ons terecht voor een gratis herkeuring. Dan weet u zeker dat u weer veilig de weg op kan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens