APK keuring Veldhoven

Voor een onafhankelijke APK keuring in de omgeving van Veldhoven gaat u naar het Neutraal APK-station Van Rijssel. Zoals onze naam al zegt, keuren wij alle auto’s op een volledig neutrale manier. Wij hebben geen baat bij eventuele reparaties, omdat wij geen onderdelen verkopen en ook geen reparaties uitvoeren.

Laat een onafhankelijke APK keuring in de omgeving van Veldhoven uitvoeren

Het is weer zo ver, uw auto moet gekeurd worden. Bij sommige garages heeft u het gevoel dat zij niet helemaal betrouwbaar zijn. Bij Neutraal APK-station Van Rijssel hoeft u hier niet bang voor te zijn. Wij voeren een neutrale APK keuring in de omgeving van Veldhoven voor u uit, zonder enige belangenverstrengeling. Wij zijn namelijk geen garage en bij ons vinden daarom geen reparaties plaats. Het keuren van auto’s gebeurt in onze eigen keuringsstraten, waar ruimte is voor:

  • Bedrijfswagens
  • Opleggers
  • Aanhangers

Tijdens de keuring kunt u rustig even wachten met een kopje koffie. Vervolgens neemt u de auto weer mee naar huis. Zo snel werken onze medewerkers.

Ruime openingstijden

Op onze website vindt u onze ruime openingstijden. Omdat het keuren van uw auto de nodige tijd in beslag zal nemen, vragen wij u vriendelijk om uiterlijk 30 minuten voor onze sluitingstijd bij ons langs te komen. Onze tarieven staan online, zodat u die thuis al op uw gemak kunt bekijken. Heeft u vragen over onze APK keuring in de buurt van Veldhoven? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen naar het telefoonnummer: 0499 – 37 37 57. Wij verwelkomen u graag in ons keuringsstation.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens