APK keuring Eindhoven

Voor een APK keuring in de omgeving van Eindhoven, kunt u uitstekend terecht bij Neutraal APK-station Van Rijssel. Wij zijn gevestigd in Best, waar wij de beschikking hebben over drie eigen keuringsstraten. Hier voeren wij keuringen uit voor bestelbusjes, caravans en personenauto’s. Bij ons kunt u zelfs zonder afspraak terecht voor een keuring.

Een APK in Eindhoven laten uitvoeren: Neutraal APK-station Van Rijssel

Bij Neutraal APK-station Van Rijssel kunt u er zeker van zijn dat onze medewerkers een APK keuring in de omgeving van Eindhoven op een neutrale en onafhankelijke manier uitvoeren. Uiteraard zijn er meerdere garages die dit claimen, maar bij ons ligt het anders. Bij ons vindt u namelijk geen auto onderdelen en ook voeren wij geen reparaties uit. Wij hebben er dus, in tegenstelling tot andere garages, geen baat bij als er iets gerepareerd of vervangen moet worden. Ook bedrijfsauto’s, aanhangers en opleggers boven de 3.500 kilo kunnen bij ons gekeurd worden. Dit wordt gedaan in aparte hal, waardoor wij u vriendelijke willen verzoeken om voor deze auto’s wel een afspraak te maken.

Familiebedrijf

Van Rijssel APK keuringen is familiebedrijf waar naast vader en zoon nog zeven gekeurde diplomaten auto’s op een betrouwbare manier keuren. Op onze website leest u ook wat tips over de APK keuring in de buurt van Eindhoven en daar vindt u ook onze openingstijden. U kunt uiterlijk tot 30 minuten voor sluitingstijd bij ons terecht. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens