0499 - 37 37 57

APK keuring Eindhoven

Voor een APK keuring in de omgeving van Eindhoven, kunt u uitstekend terecht bij Neutraal APK-station Van Rijssel. Wij zijn gevestigd in Best, waar wij de beschikking hebben over drie eigen keuringsstraten. Hier voeren wij keuringen uit voor bestelbusjes, caravans en personenauto’s. Bij ons kunt u zelfs zonder afspraak terecht voor een keuring.

APK keuring in de omgeving van Eindhoven laat u bij APK-station Van Rijssel doen

Bij Neutraal APK-station Van Rijssel kunt u er zeker van zijn dat onze medewerkers een APK keuring in de omgeving van Eindhoven op een neutrale en onafhankelijke manier uitvoeren. Uiteraard zijn er meerdere garages die dit claimen, maar bij ons ligt het anders. Bij ons vindt u namelijk geen auto onderdelen en ook voeren wij geen reparaties uit. Wij hebben er dus, in tegenstelling tot andere garages, geen baat bij als er iets gerepareerd of vervangen moet worden. Ook bedrijfsauto’s, aanhangers en opleggers boven de 3.500 kilo kunnen bij ons gekeurd worden. Dit wordt gedaan in aparte hal, waardoor wij u vriendelijke willen verzoeken om voor deze auto’s wel een afspraak te maken.

Familiebedrijf

Van Rijssel APK keuringen is familiebedrijf waar naast vader en zoon nog zeven gekeurde diplomaten auto’s op een betrouwbare manier keuren. Op onze website leest u ook wat tips over de APK keuring in de buurt van Eindhoven en daar vindt u ook onze openingstijden. U kunt uiterlijk tot 30 minuten voor sluitingstijd bij ons terecht. Voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

R

Neutrale APK-keuringen

APK-station Van Rijssel is geen garage, geen reparaties en verkopen geen auto-onderdelen. Daarom is dit keuringstation met recht een neutrale APK-partner als het op APK-keuringen aankomt.

R

Klaar terwijl u wacht

De keuring is klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar.

R

Geen afspraak nodig!

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 1.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak.

Ook interessant:

APK-keuring is bij ons neutraal!

Over onze APK-keuring

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 1.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak. Verder is er een aparte hal voor bedrijfswagens, opleggers en aanhangers boven de 3.500 kg waarin APK-keuringen en tachograaf ijkingen plaatsvinden. Hier kunt u terecht op afspraak. Kleine reparatie’s zoals een lampje of een ruitenwisser vervangen etc. wordt hier als service uitgevoerd.

Boek

Vraag een APK-keuring aan

 

APKvanrijssel

logo-apk

Hornbach

header_hornbach_logo_nl