APK Boxtel

Een onafhankelijke APK keuring in de omgeving van Boxtel laat u uitvoeren bij Neutraal APK-station Van Rijssel. Ons keuringsstation bevindt zich in Best, waar wij over drie eigen keuringsstraten beschikken. Hier is ruimte voor zowel personenauto’s, als voor bestelbusjes en caravans. Ook beschikken wij nog over twee mobiele keuringsstations genaamd A.R.K. Best BV. Hiermee kunnen we op locatie bij transportbedrijven en garagebedrijven keuringen uitvoeren.

Het uitvoeren van APK in de omgeving van Boxtel

Zoals de naam al zegt, voert Neutraal APK-station Van Rijssel op een neutrale en onafhankelijke manier een APK keuring in de omgeving van Boxtel voor u uit. U kunt bij ons geen auto onderdelen kopen en wij voeren ook geen reparaties uit. Dit is de reden dat wij absoluut geen baat hebben bij het repareren of vervangen van auto onderdelen, mocht dit na onze keuring nodig zijn. Wij zijn gespecialiseerd in enkel het keuren van auto’s, niet in bijkomende reparaties. Wij zullen daarom uw auto altijd op een betrouwbare manier keuren, zonder belangenverstrengeling.

Bezoek ons keuringsstation

Laat een neutrale APK keuring in de omgeving van Boxtel uitvoeren door een bezoek te brengen aan Neutraal APK-station Van RIjssel. Voor auto’s onder de 3.500 kilo kunt u zonder afspraak bij ons terecht. U kunt tijdens openingstijden rustig in onze kantine wachten op de uitslag van de keuring. Wij zorgen voor een lekker bakje koffie. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op het telefoonnummer: 0499 – 37 37 57. Kijk op onze website voor meer informatie over onze tarieven.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens