APK keuring zonder afspraak

U bent bij Neutraal APK-station Van Rijssel aan het juiste adres voor een neutrale APK keuring zonder afspraak. Wij zijn gevestigd in Best en daar beschikken wij over 3 keuringsstraten waar u met uw personenauto, bestelwagen of caravan langs kunt komen. Het is niet nodig om van te voren een afspraak te maken.

Een onafhankelijke APK keuring zonder afspraak laten uitvoeren

Gelegen in Best, vindt u Neutraal APK-station Van Rijssel. Bij een APK keuring zonder afspraak hebben wij een neutrale en onafhankelijke instelling. Hiermee bedoelen we dat u bij ons geen belangenverstrengeling zult tegenkomen. Wij hebben geen auto onderdelen beschikbaar en voeren ook geen reparaties uit. Daarom hebben wij geen er geen baat bij als na onze keuring blijkt dat er reparaties moeten worden uitgevoerd. Naast onze keuringsstraten, beschikken wij over een speciale hal, waar wij op afspraak keuringen uitvoeren voor bedrijfswagens, opleggers en aanhangers. Mocht er sprake zijn van een kleine reparatie, in de vorm van het vervangen van een lamp of het plaatsen van nieuwe ruitenwissers, dan doen wij dat voor u als service.

Klantvriendelijk

Kom gerust langs bij Neutraal APK-station Van Rijssel voor een APK keuring zonder afspraak. U kunt bij ons in de kantine wachten onder het genot van een kop koffie. Het enige waar u rekening mee dient te houden is dat u maximaal 30 minuten voor sluitingstijd bij ons langskomt. De openingstijden vindt u op onze website, net als onze tarieven. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens