0499 - 37 37 57

Over Neutraal APK-station Van Rijssel

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 2.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak. Verder is er een aparte hal voor bedrijfswagens, opleggers en aanhangers boven de 3.500 kg waarin APK-keuringen en tachograaf ijkingen plaatsvinden. Hier kunt u terecht op afspraak. Kleine reparatie’s zoals een lampje of een ruitenwisser vervangen etc. wordt hier als service uitgevoerd.

Boek

Waarom onze APK-keuring?

R

Neutrale APK-keuringen

APK-station Van Rijssel is geen garage, geen reparaties en verkopen geen auto-onderdelen. Daarom is dit keuringstation met recht een neutrale APK-partner als het op APK-keuringen aankomt.

R

Klaar terwijl u wacht

De keuring is klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar.

R

Geen afspraak nodig!

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 2.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak.

Neutraal APK-station Van Rijssel | NEUTRAAL en ONAFHANKELIJK

Mobiele stations voor APK-keuring

Naast het bedrijf in Best beschikt APK-station Van Rijssel over twee mobiele APK-keuringsstations: A.R.K. BEST BV. Dit zijn twee vrachtauto’s, compleet ingericht met hypermoderne testapparatuur voor het uitvoeren van APK-keuringen en tachograaf ijkingen, op locatie bij transportbedrijven en garagebedrijven kunnen keuren. Deze keuringen gelden hoofdzakelijk voor bedrijfswagens, opleggers en aanhangers.

Boek

Vraag een APK-keuring aan

 

APKvanRijssel

header_hornbach_logo_nl

Hornbach

header_hornbach_logo_nl