APK Sint Oedenrode

Laat een APK in de omgeving van Sint Oedenrode uitvoeren bij Neutraal APK-station Van Rijssel. U vindt ons keuringsstation in Best, waar wij 3 eigen keuringsstraten hebben. Hier kunt u zonder afspraak terecht met personenauto’s, bestelbusjes en caravans.

Een APK in de omgeving van Sint Oedenrode laten uitvoeren

Een APK in de omgeving van Sint Oedenrode wordt door Neutraal APK-station Van Rijssel altijd op een onafhankelijke en neutrale manier uitgevoerd. Dit komt door onze setting. Wij zijn een station om te keuren en geen garage. U vindt bij ons dan ook geen onderdelen voor de auto en wij voeren geen reparaties uit. Hierdoor hebben wij er totaal geen baat bij als er iets gerepareerd moet worden. Naast de keuringsstraten waar wij over beschikken, hebben wij een aparte hal, waar u op afspraak terecht kunt met aanhangers, opleggers en bedrijfswagens. We voeren hier zowel keuringen uit als ijkingen met een tachograaf.

Meer weten over onze diensten

Tot maximaal 30 minuten voor sluitingstijd kunt u zonder afspraak terecht bij Neutraal APK-station Van Rijssel voor een APK in de omgeving van Sint Oedenrode. De openingstijden vindt u op onze website, waar u overigens ook onze tarieven kunt bekijken. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens