APK Son en Breugel

Een APK in de omgeving van Son en Breugel laat u uitvoeren door Neutraal APK-station Van Rijssel. Zoals onze naam al zegt, gaan wij onafhankelijk en neutraal te werk. Dit komt omdat wij geen garage zijn en dus geen reparaties uitvoeren of auto onderdelen verkopen. Wij hebben er dus totaal geen baat bij als er iets vervangen of gerepareerd dient te worden.

Een APK in de omgeving van Son en Breugel laten uitvoeren

Neutraal APK-station Van Rijssel kan voor u een APK in de omgeving van Son en Breugel uitvoeren. Dit doen wij onze eigen keuringsstraten die gelegen zijn in Best. Hier kunt u zonder afspraak terecht met een personenauto, bestelbus of caravan. Daarnaast beschikken wij over een aparte hal, waar wij enkel op afspraak werkzaamheden uitvoeren. Hier voeren wij de keuringen en tachograaf ijkingen uit voor zwaardere voertuigen zoals:

  • Bedrijfswagens
  • Opleggers
  • Aanhangers

Een lamp vervangen of het plaatsen van nieuwe ruitenwissers, valt bij ons allemaal onder de uitstekende service die wij onze klanten willen bieden. Klantvriendelijkheid is daarom ook zeer belangrijk bij ons bedrijf.

Meer weten

Wilt u graag een APK in de omgeving van Son en Breugel door Neutraal APK-station Van Rijssel laten uitvoeren? Kom dan tot maximaal 30 minuten voor sluitingstijd bij ons langs. Onze exacte openingstijden kunt u vinden op de website, waar u ook onze tarieven kunt nalezen. Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens