APK garage Oirschot

Neutraal APK-station Van Rijssel is een betrouwbare APK garage in de nabije omgeving van Oirschot. Hier kunt u terecht voor een onafhankelijke keuring van uw auto, camper of ander voertuig. Wij bieden u neutrale APK-keuringen. Doordat wij geen garage zijn en ook geen auto-onderdelen verkopen, hebben wij geen baat bij reparaties. Daarom bent u er bij ons van verzekerd dat wij uw voertuig volledig volgens alle richtlijnen keuren.

Neutraal APK-station Van Rijssel: dé APK garage in de omgeving van Oirschot

Is het weer de hoogste tijd voor een APK-keuring van uw auto? Dan wilt u hiervoor natuurlijk naar een APK garage, bij u in de buurt in Oirschot, voor een echt betrouwbare keuring. Niet alleen bent u bij Neutraal APK-station Van Rijssel verzekerd van een betrouwbare keuring, maar ook van een snelle en klantvriendelijke service. Wij hebben meerdere keuringsstraten en u hoeft dan ook geen afspraak te maken. Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon binnen komen rijden, en de keuring is klaar terwijl u wacht met een heerlijke kop koffie of thee.

Auto afgekeurd?

Wij keuren uw auto in onze APK garage nabij Oirschot geheel volgens de richtlijnen van het RDW. Is uw auto afgekeurd, dan melden wij deze ook af bij het RDW. U kunt eventuele reparaties dan elders laten doen. Binnen 14 dagen na reparatie kunt u uw auto gratis laten herkeuren. Wij staan voor u klaar! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens