APK zonder afspraak Eindhoven

Bij Neutraal APK-station Van Rijssel kunt u terecht voor een APK zonder afspraak in de omgeving van Eindhoven. Onze naam zegt het al, wij keuren onafhankelijk en neutraal. Dit komt omdat wij geen garage zijn, en dus geen baat hebben bij reparaties. Wij verkopen namelijk geen onderdelen voor de auto en reparaties voeren wij ook niet uit.

Laat een APK zonder afspraak in de omgeving van Eindhoven uitvoeren

Neutraal APK-station Van Rijssel is gevestigd in Best. Hier hebben wij de beschikking over 3 eigen keuringsstraten, waar wij een APK zonder afspraak in de omgeving van Eindhoven kunnen uitvoeren. Deze keuringen voeren wij uit bij:

  • Personenauto’s
  • Bestelbussen
  • Caravans

Voor zwaardere voertuigen hebben wij een aparte hal. De bedrijfswagens, aanhangers en opleggers, keuren wij enkel op afspraak. Ook het uitvoeren van tachograaf ijkingen is overigens mogelijk. Moet er een lampje vervangen worden, of hebt u nieuwe ruitenwissers nodig? Dan voeren wij dit graag voor u uit. Dat is de service van ons bedrijf!

Voordelige tarieven

Breng een bezoek aan Neutraal APK-station Van Rijssel voor een APK zonder afspraak in de omgeving van Eindhoven. Het enige waar u rekening mee dient te houden is dat u tot maximaal 30 minuten voor sluitingstijd bij ons aankomt. De precieze openingstijden vindt u online, net als de tarieven die wij hanteren. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens