APK camper

Heeft uw camper dringend een APK keuring nodig? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een onafhankelijk en betrouwbaar bedrijf, dat snel, neutraal en klantvriendelijk te werk gaat. Daarom kunt u uitstekend terecht bij Neutraal APK-station Van Rijssel. Wij gaan altijd neutraal te werk. Doordat wij enkel een APK-station zijn, en geen garage, hebben wij geen baat bij reparaties. U zal bij ons dan ook nooit kosten maken voor onnodige reparaties, en dat is wel zo prettig.

Neutrale APK keuring van uw camper

Gaat u binnenkort op vakantie, dan is het wel zo prettig als u vertrouwd en veilig de weg op kan met uw camper. Of is het simpelweg al even geleden dat uw camper een APK keuring gehad heeft? U kunt bij ons terecht. U hoeft bij ons geen afspraak te maken; u komt langs wanneer het u uitkomt.

Is uw camper hoger dan 2.85 dient u wel een afspraak te maken want dan wordt deze in de vrachtwagenhal gekeurd! Binnen onze ruime openingstijden kunt u langskomen voor de APK keuring van uw camper. Wij hebben namelijk meerdere keuringsstraten en kennen hierdoor geen lange wachttijden. Uw camper is dan ook klaar terwijl u wacht met een lekker kopje koffie en een krant.

Eventuele reparaties na de APK keuring van uw camper

Blijkt na de APK keuring dat uw camper moet worden afgekeurd? Dan melden wij dit ook direct bij het RDW. Het RDW kan dan een steekproef doen, om te controleren of uw camper terecht door ons is afgekeurd. Alleen in dit geval kan de wachttijd wat oplopen, maar dan voorzien wij u graag van een leenfiets. Vervolgens kunt u uw camper elders laten repareren. Na reparatie kunt u binnen 14 dagen bij ons terugkeren voor een gratis herkeuring. Zo weet u zeker dat u weer veilig de weg op gaat. U hoeft in principe bij ons dus geen afspraak te maken voor de APK keuring van uw camper, maar als u vooraf zeker wilt weten of er plek is, of als u andere vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens