APK Eindhoven

Neutraal APK-station Van Rijssel kan voor u een uitstekende APK in de omgeving van Eindhoven uitvoeren. Ons keuringsstation is gevestigd in Best en wij staan bekend om onze neutrale APK keuring. Ons bedrijf keurt namelijk alleen auto’s en voert verder geen reparaties uit. Ook verkopen we geen auto onderdelen. Wij hebben er zelf dus geen baat bij wanneer uit onze keuring naar voren komt dat de auto gerepareerd moet worden.

Een APK in Eindhoven laten uitvoeren: Neutraal APK-station Van Rijssel

Ons keuringsstation heeft de beschikking over 3 eigen keuringsstraten, waar u een APK in de omgeving van Eindhoven kunt laten uitvoeren. In de straten keuren wij zonder afspraak personenauto’s, bestelbussen en caravans. U dient er enkel voor te zorgen dat u maximaal 30 minuten voor sluitingstijd bij ons langskomt. Daarnaast hebben wij een aparte hal waar wij keuringen en tachograaf ijkingen uitvoeren bij:

  • Aanhangers
  • Opleggers
  • Bedrijfswagens

De werkzaamheden bij deze grote auto’s voeren wij uit op afspraak. Naast neutraliteit is ook klantvriendelijkheid bij ons bedrijf zeer belangrijk. Mocht er na de APK een kleine reparatie nodig aan uw auto nodig zijn, dan helpen wij u daar natuurlijk graag bij. Dit is de service van Neutraal APK-station Van Rijssel in de omgeving van Eindhoven.

Locatie op een paar minuten van Eindhoven

 kunt een APK in de omgeving van Eindhoven laten uitvoeren door Neutraal APK-station Van Rijssel. In ons gezellige familiebedrijf voeren wij het werk uit, terwijl u in onze kantine met een lekkere kop koffie op de uitslag van de keuring wacht. Op onze website kunt u onze exacte openingstijden vinden, zodat u zelf kunt bepalen wanneer het voor u uitkomt om langs te komen. Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via het nummer 0499 – 37 37 57 of kom langs bij onze bedrijf aan de Fabrieksweg in Best. Wij zien u graag verschijnen!

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens