Auto keuren Best

U kunt uw auto laten keuren in Best bij Neutraal APK-station Van Rijssel. Wij zijn gelegen in Best en daar beschikken wij over 3 eigen keuringsstraten. Hier kunt u zonder afspraak terecht met een bestelbus of personenauto.

Laat uw auto keuren in Best

Bij Neutraal APK-station Van Rijssel kunt u uw auto laten keuren in Best. Onze naam geeft al aan dat wij bij alle keuringen een neutrale en onafhankelijke houding hebben. Als keuringsstation zijn wij geen autogarage. Wij verkopen dus geen auto onderdelen en voeren ook geen reparaties uit. Hierdoor hebben wij er helemaal geen baat bij als er iets gerepareerd of vervangen moet worden. Behalve keuringsstraten, hebben wij ook een aparte hal voor zwaardere voertuigen, zoals bedrijfswagens, aanhangers en opleggers. Wij voeren hier zowel keuringen als tachograaf ijkingen voor uit.

Bel ons!

Laat uw auto keuren in Best bij Neutraal APK-station Van Rijssel. Dit kan zonder afspraak. U dient er enkel rekening mee te houden dat u tot maximaal 30 minuten voor de sluitingstijd bij ons terecht kunt. Onze openingstijden vindt u online, net als onze tarieven. Voor vragen zijn wij te bereiken via het telefoonnummer: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens