Keuringsstation Veldhoven

Voor een onafhankelijke APK keuring gaat u natuurlijk naar een onafhankelijk keuringsstation. Dan weet u zeker dat de keuring van uw voertuig klopt en dat u veilig de weg op gaat. Neutraal APK-station Van Rijssel is zo’n onafhankelijk keuringsstation, en u vindt ons in de omgeving van Veldhoven. Wij zijn onafhankelijk en betrouwbaar en rekenen enkel eerlijke tarieven.

Een onafhankelijk keuringsstation voor een APK keuring

Neutraal APK-station Van Rijssel is een onafhankelijk keuringsstation nabij Veldhoven, waar u dan ook terecht kunt voor een onafhankelijke APK keuring. Wij zijn volledig neutraal en vinden dit dan ook erg belangrijk. Doordat wij geen garage zijn en ook geen auto-onderdelen verkopen, hebben we totaal geen baat bij reparaties, laat staan onnodige reparaties die garages wel kunnen rekenen om meer te kunnen verdienen aan de APK keuring. Bij ons bent u ervan verzekerd dat alles gedaan wordt volgens de richtlijnen van het RDW. Daarnaast bent u bij ons altijd snel aan de beurt, doordat wij beschikken over meerdere keuringsstraten. Uw voertuig is klaar terwijl u wacht! De koffie staat voor u klaar; u hoeft bij ons keuringsstation nabij Veldhoven geen afspraak te maken voor een onafhankelijke APK keuring.

Reparaties en herkeuringen

Zoals eerder vermeld, zijn wij een onafhankelijk keuringsstation nabij Veldhoven, en geen garage. Keuren wij uw voertuig af, dan melden wij deze ook af bij het RDW. Het is dan aan u om naar een garage te gaan voor eventuele reparaties. Na deze reparaties kunt u binnen 14 dagen bij ons terecht voor een gratis onafhankelijke APK herkeuring. Dat is wel zo prettig! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens