0499 - 37 37 57

Autokeuring zonder afspraak

Een betrouwbare autokeuring zonder afspraak kunt u laten uitvoeren bij Neutraal APK-station Van Rijssel. U vindt ons in Best, waar we werken met drie eigen keuringsstraten. Hier is ruimte voor zowel personenauto’s als caravans en bestelwagens.

Een autokeuring zonder afspraak laten uitvoeren

Bij Neutraal APK-station Van Rijssel is het mogelijk een autokeuring zonder afspraak te laten uitvoeren. Wij doen dit bovendien geheel onafhankelijk en neutraal. Wij zijn geen garage waar reparaties uitgevoerd worden of auto-onderdelen verkocht worden. Daarom hebben wij er geen enkele baat bij als er gerepareerd moet worden. Vanzelfsprekend kunnen wij wel een lampje voor u vervangen, of nieuwe ruitenwissers plaatsen. Dit hoort bij onze service. Naast onze 3 eigen keuringsstraten, hebben wij een aparte hal, waar de keuringen en tachograaf ijkingen voor bedrijfswagens, aanhangers en opleggers plaatsvinden. Houd er rekening mee dat u hier wel een afspraak voor dient te maken.

Zonder afspraak

Kom langs bij Neutraal APK-station Van Rijssel als u een autokeuring zonder afspraak wilt laten uitvoeren. Het enige waar u op moet letten, is dat u 30 minuten voor sluitingstijd bij ons komt. De openingstijden vindt u op onze website, waar u overigens ook onze tarieven vindt. Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

R

Neutrale APK-keuringen

APK-station Van Rijssel is geen garage, geen reparaties en verkopen geen auto-onderdelen. Daarom is dit keuringstation met recht een neutrale APK-partner als het op APK-keuringen aankomt.

R

Klaar terwijl u wacht

De keuring is klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar.

R

Geen afspraak nodig!

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 2.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak.

Ook interessant:

APK-keuring is bij ons neutraal!

Over onze APK-keuring

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 1.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak. Verder is er een aparte hal voor bedrijfswagens, opleggers en aanhangers boven de 3.500 kg waarin APK-keuringen en tachograaf ijkingen plaatsvinden. Hier kunt u terecht op afspraak. Kleine reparatie’s zoals een lampje of een ruitenwisser vervangen etc. wordt hier als service uitgevoerd.

Boek

Vraag een APK-keuring aan

 

APKvanRijssel

header_hornbach_logo_nl

Hornbach

header_hornbach_logo_nl