Autokeuring Eindhoven

Voor een autokeuring in de omgeving van Eindhoven kunt u terecht bij Neutraal APK-station Van Rijssel. Wij doen onze naam eer aan en voeren al onze keuringen neutraal en onafhankelijk uit. Dit is mogelijk omdat wij geen garage zijn, en dus geen reparaties uitvoeren of onderdelen voor de auto verkopen. Wij hebben er daarom ook totaal geen baat bij als er iets gerepareerd of vervangen moet worden.

Een neutrale autokeuring in de omgeving van Eindhoven

Bij Neutraal APK-station Van Rijssel kunt u een autokeuring in de omgeving van Eindhoven laten uitvoeren. Wij beschikken over een aparte hal waar wij op afspraak keuringen en tachograaf ijkingen laten plaatsvinden voor bedrijfswagens, aanhangers en opleggers. Daarnaast hebben wij 3 eigen keuringsstraten waar wij zonder afspraak personenauto’s, bestelbusjes en caravans voor u keuren. Kleine reparaties zoals het vervangen van een lamp of het plaatsen van nieuwe ruitenwissers, vallen bij ons onder de service die wij klanten willen bieden.

Aanvullende informatie

Wenst u van de diensten van Neutraal APK-station Van Rijssel gebruik te maken voor een autokeuring in de omgeving van Eindhoven? Wees dan welkom tijdens onze ruime openingstijden. Voor vragen kunt u ons altijd even bellen: 0499 – 37 37 57 en onze tarieven zijn te vinden op de website.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens