APK keuring camper

Een APK keuring voor uw camper laat u met een gerust hart uitvoeren door Neutraal APK-station Van Rijssel. Ons keuringsstation is gevestigd in Best, waar wij beschikken over drie keuringsstraten. Afhankelijk van het voertuig dat u wilt laten keuren, kunt u zowel met als zonder afspraak bij ons terecht.

Een APK keuring voor uw camper laten uitvoeren

Neutraal APK-station Van Rijssel onderscheidt zich van andere garages door een neutrale en onafhankelijk een APK keuring voor uw camper uit te voeren. Wij hebben geen baat bij reparaties, omdat wij zelf geen reparaties uitvoeren. Ook verkopen wij geen auto onderdelen. Daarom weet u bij ons zeker dat u eerlijk behandeld wordt. In onze drie keuringsstraten (tot maximaal 2.85 m hoog) is er ruimte voor:

  • Caravans
  • Bestelbussen
  • Personenauto’s

Daarnaast beschikken wij nog over een extra hal waar wij keuringen en tachograaf ijkingen uitvoeren voor bedrijfswagens en opleggers die zwaarder zijn dan 3500 kg. Houd er wel rekening mee dat u hier een afspraak voor dient te maken.

Meer weten

Wilt u graag een onafhankelijke APK keuring voor de camper laten uitvoeren bij Neutraal APK-station Van Rijssel? Kom dan langs bij ons keuringsstation in Best of maak een afspraak. U kunt ons bereiken door even te bellen met het telefoonnummer 0499 – 37 37 57. Op onze website leest u meer over onze openingstijden en hier vindt u ook de tarieven die wij hanteren. Hopelijk tot snel!

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens