0499 - 37 37 57

APK keuring camper

Een APK keuring voor uw camper laat u met een gerust hart uitvoeren door Neutraal APK-station Van Rijssel. Ons keuringsstation is gevestigd in Best, waar wij beschikken over drie keuringsstraten. Afhankelijk van het voertuig dat u wilt laten keuren, kunt u zowel met als zonder afspraak bij ons terecht.

Een APK keuring voor uw camper laten uitvoeren

Neutraal APK-station Van Rijssel onderscheidt zich van andere garages door een neutrale en onafhankelijk een APK keuring voor uw camper uit te voeren. Wij hebben geen baat bij reparaties, omdat wij zelf geen reparaties uitvoeren. Ook verkopen wij geen auto onderdelen. Daarom weet u bij ons zeker dat u eerlijk behandeld wordt. In onze drie keuringsstraten is er ruimte voor:

  • Caravans
  • Bestelbussen
  • Personenauto’s

Daarnaast beschikken wij nog over een extra hal waar wij keuringen en tachograaf ijkingen uitvoeren voor bedrijfswagens en opleggers die zwaarder zijn dan 3500 kg. Houd er wel rekening mee dat u hier een afspraak voor dient te maken.

Meer weten

Wilt u graag een onafhankelijke APK keuring voor de camper laten uitvoeren bij Neutraal APK-station Van Rijssel? Kom dan langs bij ons keuringsstation in Best of maak een afspraak. U kunt ons bereiken door even te bellen met het telefoonnummer 0499 – 37 37 57. Op onze website leest u meer over onze openingstijden en hier vindt u ook de tarieven die wij hanteren. Hopelijk tot snel!

Waarom onze APK-keuring?

R

Neutrale APK-keuringen

APK-station Van Rijssel is geen garage, geen reparaties en verkopen geen auto-onderdelen. Daarom is dit keuringstation met recht een neutrale APK-partner als het op APK-keuringen aankomt.

R

Klaar terwijl u wacht

De keuring is klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar.

R

Geen afspraak nodig!

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 2.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak.

Ook interessant:

APK-keuring is bij ons neutraal!

Over onze APK-keuring

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 1.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak. Verder is er een aparte hal voor bedrijfswagens, opleggers en aanhangers boven de 3.500 kg waarin APK-keuringen en tachograaf ijkingen plaatsvinden. Hier kunt u terecht op afspraak. Kleine reparatie’s zoals een lampje of een ruitenwisser vervangen etc. wordt hier als service uitgevoerd.

Boek

Vraag een APK-keuring aan

 

APKvanrijssel

logo-apk

Hornbach

header_hornbach_logo_nl