0499 - 37 37 57

Neutraliteit, daar draait het om bij APK-station Van Rijssel. Aan de Fabrieksweg 1-3 in Best worden personenauto’s, bedrijfsauto’s en caravans technisch gekeurd. APK-station Van Rijssel is geen garage, repareert geen auto’s en verkoopt geen auto-onderdelen. Daarom is dit keuringstation met recht een neutrale APK-partner als het op APK-keuringen aankomt.

Wij keuren objectief, klantvriendelijk zonder belangenverstrengeling zodat u als autobezitter verzekerd bent van een onafhankelijk, neutraal, uitgevoerde APK-keuring.
Onze manier van werken zorgt ervoor dat u niet hoeft te twijfelen aan het resultaat van de keuring.

NEUTRAAL: Dit houdt in dat wij erg objectief keuren en geen baat hebben bij het afkeuren van uw auto. De auto wordt gekeurd volgens de wetgeving en de geldende regels van de RDW. Men is er dus zeker van dat er niet meer wordt uitgegeven aan de jaarlijkse APK-keuring dan noodzakelijk is.

Waarom onze APK-keuring?

R

Neutrale APK-keuringen

APK-station van Rijssel is geen garage, voeren geen reparaties uit en verkopen geen auto-onderdelen. Daarom is dit keuringsstation met recht een neutrale APK-partner als het op APK-keuringen aankomt.

R

Klaar terwijl u wacht

De keuring is klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar.

R

Geen afspraak nodig!

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 2.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak.

"Niet meer betalen bij een APK dan noodzakelijk is"

Over onze APK-keuring

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 1.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak. Verder is er een aparte hal voor bedrijfswagens, opleggers en aanhangers boven de 3.500 kg waarin APK-keuringen en tachograaf ijkingen plaatsvinden. Hier kunt u terecht op afspraak. Kleine reparatie’s zoals een lampje of een ruitenwisser vervangen etc. wordt hier als service uitgevoerd.

Boek

Vraag een APK-keuring aan

 

APKvanRijssel

header_hornbach_logo_nl

Hornbach

header_hornbach_logo_nl