0499 - 37 37 57

Naast neutraliteit heeft APK-station Van Rijssel ook klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Particulieren hoeven geen afspraak te maken. Zij kunnen altijd tijdens de openingsuren terecht en zij kunnen op de uitslag van de keuring wachten. Wij beschikken over 4 keuringsstraten, waarvan 3 voor personenwagens. Daarom kennen wij geen lange wachttijden. Als u bij de keuring aanwezig wilt zijn is dit altijd mogelijk.

Er zijn natuurlijk ook autobezitters die graag in onze kantine wachten onder het genot van een kopje koffie en het lezen een krant of tijdschrift. Mocht uw auto afgekeurd worden dan wordt deze ook afgemeld bij de RDW die steekproefsgewijs een controle kan uitvoeren. Hierdoor bent u er van verzekerd dat een auto niet onterecht afgekeurd wordt. Als uw auto in een steekproef valt, kan de wachttijd op lopen tot max. 1 1/2 uur. U kunt dan altijd even gebruik maken van een leenfiets of een leenauto.
De autobezitter mag, binnen 14 dagen nadat de reparatie elders uitgevoerd is, gratis laten herkeuren. Onze klanten kunnen altijd vertrouwen op onze objectiviteit. Dankzij onze neutraliteit, klantvriendelijkheid en het werken zonder afspraak zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste neutrale APK-stations.

Waarom onze APK-keuring?

R

Neutrale APK-keuringen

APK-station Van Rijssel is geen garage, geen reparaties en verkopen geen auto-onderdelen. Daarom is dit keuringstation met recht een neutrale APK-partner als het op APK-keuringen aankomt.

R

Klaar terwijl u wacht

De keuring is klaar terwijl u wacht en de koffie staat klaar.

R

Geen afspraak nodig!

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 2.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak.

APK-keuring is bij ons neutraal!

Over onze APK-keuring

Het neutraal APK-station in Best beschikt over 3 keuringsstraten voor personenwagens, bestelbussen (tot 3.500 kg. en 1.85 m hoog) en caravans. Hier kunt u terecht zonder afspraak. Verder is er een aparte hal voor bedrijfswagens, opleggers en aanhangers boven de 3.500 kg waarin APK-keuringen en tachograaf ijkingen plaatsvinden. Hier kunt u terecht op afspraak. Kleine reparatie’s zoals een lampje of een ruitenwisser vervangen etc. wordt hier als service uitgevoerd.

Boek

Vraag een APK-keuring aan

 

APKvanRijssel

header_hornbach_logo_nl

Hornbach

header_hornbach_logo_nl