APK en Corona virus

Hoe gaat Neutraal APK-station van Rijssel om met Corona. APK van Rijssel is gewoon geopend, maar wij hebben wel een paar maatregelen genomen om de verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Wij verzoeken je om deze maatregelen goed door te lezen voordat je naar ons keuringsstation komt. Bekijk alle Coronamaatregelen.

Een autokeuring zonder afspraak

Bij Neutraal APK-station Van Rijssel is het tijdens Corona gewoon mogelijk een autokeuring zonder afspraak te laten uitvoeren. Wij doen dit bovendien geheel onafhankelijk en neutraal. Wij zijn geen garage waar reparaties uitgevoerd worden of auto-onderdelen verkocht worden. Daarom hebben wij er geen enkele baat bij als er gerepareerd moet worden. Vanzelfsprekend kunnen wij wel een lampje voor u vervangen, of nieuwe ruitenwissers plaatsen. Dit hoort bij onze service.

Zonder afspraak!

Kom langs bij Neutraal APK-station Van Rijssel als u een autokeuring zonder afspraak wilt laten uitvoeren. Het enige waar u op moet letten, is dat u 30 minuten voor sluitingstijd bij ons komt. De openingstijden vindt u op onze website, waar u overigens ook onze tarieven vindt. Heeft u nog vragen? Bel ons dan gerust: 0499 – 37 37 57.

Waarom onze APK-keuring?

Contactgegevens